اخبار

ضعیف باقی ماندن دلار آمریکا پس از نشست FOMC  

ضعیف باقی ماندن دلار آمریکا پس از نشست FOMC

 به گزارش fxstreet، دلار آمریکا پس از اظهارنظرهای غافلگیرکننده از سوی رئیس بانک فدرال رزرو (بانک مرکزی اروپا) در روز چهارشنبه کاهش یافت. دلار آمریکا که با شاخص دلار (DXY) نمایان می‌شود، پس از انتشار داده‌های قوی بازار کار ADP به پایین‌ترین سطح خود از ۱۸ ژوئن تا حدود ۱۰۵.۲۰ کاهش یافت. علاوه بر این، صورتجلسه کمیته بازار آزاد فدرال (FOMC) ژوئن نشان داد که اعضا اذعان دارند که فشارهای قیمتی و همچنین وضعیت کلی اقتصاد در حال کاهش است.

صورتجلسه FOMC جلسه ژوئن در پایان روز منتشر خواهد شد و احتمالا نوساناتی را به دنبال خواهد داشت. در تقویم اقتصادی پیش رو، روز چهارشنبه در ایالات متحده بسیار شلوغ به نظر می‌رسد.

 گولزبی اشاره کرد که قبل از برگزاری جلسات کمیته بازار آزاد فدرال (FOMC)، بیانیه‌ای جسورانه باید منتشر شود. او افزود که ثابت نگه داشتن نرخ‌ها در حالی که تورم در روند کاهش است، باید به عنوان یک اقدام انقباضی در نظر گرفته شود.

 اشاره گولزبی به نگه داشتن نرخ بهره با وجود کاهش تورم، می‌تواند سرنخی برای سیاست‌گذاران ایرانی باشد. برای ایران، مدیریت نرخ بهره در مواجهه با تورم یکی از چالش‌های اصلی است. این تجربه می‌تواند به سیاست‌گذاران کمک کند تا مناسب‌ترین روش‌ها را برای مدیریت اقتصاد داخلی انتخاب کنند. به طور کلی، این تغییرات و اطلاعات می‌توانند به ایران کمک کنند تا استراتژی‌های اقتصادی خود را بهبود بخشد و فرصت‌های جدیدی برای رشد و توسعه بیابد. اما باید توجه داشت که وضعیت داخلی و سایر عوامل خارجی نیز می‌توانند تأثیرات بسیاری داشته باشند.

 تغییر سیاست‌های فدرال رزرو و نگه داشتن نرخ بهره ثابت می‌تواند نشانه‌ای از یک محیط اقتصادی پایدارتر باشد. اما اگر تورم ادامه‌دار باشد، کشورهای دیگر ممکن است وارد دوره‌های پیچیده‌تری از سیاست‌گذاری شوند که می‌تواند بر ترازهای تجاری جهانی تاثیر بگذارد. اگر فدرال رزرو نرخ بهره را پایین نگه دارد، تمایل به سرمایه‌گذاری در اقتصادهای نوظهور ممکن است افزایش یابد. یعنی ایران ممکن است فرصت‌های بیشتری برای جذب سرمایه‌گذاری خارجی پیدا کند.

هر گونه نوسان در بازارهای مالی جهانی می‌تواند تأثیر مستقیم یا غیرمستقیمی بر بازارهای مالی ایران داشته باشد. اگر ایران بخواهد دست به جذب سرمایه‌گذاری خارجی یا بازارهای مالی جهانی بزند، این نوسانات باید مورد توجه قرار گیرد. نوسانات بازار همچنین می‌تواند بر ارزش ریال تأثیر بگذارد. کاهش ارزش دلار ممکن است به افزایش ارزش ریال نسبت به دلار منجر شود، اما باید توجه داشت که دیگر عوامل اقتصادی و سیاسی نیز در این زمینه دخیل هستند.

منبع: fxstreet

کد خبر: 041401

تاریخ: 14 تیرماه 1403

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *